23948sdkhjf

Drop webshoppen og sælg på Amazon i stedet

Danske virksomheder er ikke gode nok til at udnytte de muligheder, etablerede online-markedspladser byder på. Det vil nyt projekt lave om på

Alt for få danske virksomheder udnytter mulighederne for at sælge ud over Danmarks grænser på nettet. Men det vil et nyt millionprojekt lave om på.

DI Handel og Industriens Fond er således gået sammen om et projekt, der skal hjælpe danske virksomheder med at få gang i netsalget uden for Danmarks grænser. Og det skal ikke ske via egne webshops.

I stedet skal virksomhederne lære at udnytte netgiganter som Amazon og Ebay.

Det skriver Finans.dk.

- De store udenlandske og danske platforme for e-handel er kommet for at blive. Og det er helt sikkert, at vi er i konkurrence med dem om at afsætte varer. Men i stedet for at stikke hovedet i busken, så lad os kigge på, hvilke muligheder det giver, siger Annette Falberg, der er direktør for DI Handel.

Projektet er finansieret af Industriens Fond med 8,8 millioner kroner og har som overordnet mål at styrke danske virksomheders konkurrenceevne.

- Uanset hvor gode produkter, der kommer ud af danske virksomheder, hjælper det ikke meget, hvis de ikke bliver solgt, pointerer Mads Lebech, direktør for Industriens Fond.

Udover DI Handel og Industriens Fond får projektet ifølge Finans.dk også hjælp fra forskere hos Copenhagen Business School.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.312