23948sdkhjf

Sagen i egen hånd: Mand slog apoteksrøver ned

Torsdag formiddag blev apoteket i Langgade i Nykøbing Falster udsat for røveri. Men røveren nåede ikke langt

Klokken 10.41 torsdag formiddag fik apoteket i Langgade i Nykøbing Falster besøg af en særdeles ubuden gæst.

En røver dukkede således op på Løveapoteket med en pistol i hånden. Her truede han personalet til udlevere medicin, men han nåede ikke langt med tyvekosterne.

Det fortæller TV Øst.

65-årige Ove Petersen fra Horbelev var på apoteket, da røveren væltede ind ad døren, og mens kunder og personale smed sig ned på jorden, listede han ud ad døren med en "vejarbejdsgummilklods", som røveren havde brugt til at blokere døren.

Her ventede han, til røveren kom ud, og så svingede Ove Petersen ud efter ham.

- Da jeg ser han kommer ud, og han ikke havde pistolen i hånden, så klasker jeg den op og rammer ham på brystet og så synker han så sammen, for jeg svinger godt til, siger han.

Herfra træder yderligere to vidner til. Situationen ender med en civil anholdelse, indtil politiet kort tid efter dukker op.

- Det er klart at vi har fået en gerningsmand, som vi kunne have brugt tid på at lede efter, så det er jo en hjælp til politiet. Men man skal altid tænke sig rigtig godt om, før man gør sådan noget. Nogle gange kan det være bedst bare at observere og følge efter. Nu gik det godt, og det er jo rigtig godt, men det kunne også ikke have gået godt, siger politikommissær Bo Von Würden til TV ØST.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156