23948sdkhjf

Tiltalte nægter sig skyldige i sag om slikfusk for millioner

Anklager kræver fængselsstraffe til to tidligere direktører i sag om fusk med afgifter på chokoladebarer fra Mars Danmark. De tiltalte nægter sig skyldige.
En af Danmarks største slikgrossister, David Yüksel, nægtede sig i dag skyldig, da han ved Retten i Hillerød afgav forklaring som hovedtiltalt i en sag om manglende betaling af knap 22 millioner kroner i afgifter til statskassen.

Det samme gjorde hans kollega, den tyske forretningsmand Roland Baumert, der ligeledes er tiltalt i sagen.

Det skriver Fagbladet 3F .

Sagen handler om køb og videresalg af chokoladevarer som Mars-barer fra selskabet House of Candy, som David Yüksel tidligere har været direktør for.

Den tiltalte sagde blandt andet, at han "følte sig snydt" af en tidligere direktør, der er dømt for omfattende snyd med slikafgifter.

Ifølge politiets anklageskrift har de to tiltalte i alt unddraget knap 22 millioner kroner i afgifter for chokolade- og sukkervarer i perioden 1. februar 2012 til 31. maj 2013.

Sagens anklager, Martin Broms fra Nordsjællands Politi, kræver, at David Yüksel og Roland Baumert bliver idømt fængselsstraffe. Samt at de to tiltalte skal betale erstatning og en tillægsbøde på i alt cirka 33 millioner kroner.

David Yüksel er tidligere dømt for underbetaling af ansatte, men har anket sagen til Landsretten.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.344