23948sdkhjf

Ecco tjener stort på samarbejde med Amazon og Alibaba

Andre mærkevarer frygter internetkæmperne, men Ecco tjener rekordbeløb på samarbejdet.
Ecco har netop offentliggjort sit bedste resultat nogensinde, og en stor del af væksten kan tilskrives ”et velfungerende samarbejde med de internationale selskaber”, som har bidraget til en online-vækst på 47 pct. i 2017.

De internationale selskaber er blandt andet Alibaba og Amazon, og dermed adskiller Ecco sig fra flere store konkurrenter, skriver Berlingske.

Mærkevareproducenter som Nike og Adidas skyr internettets mastodonter som Alibaba og Amazon, fordi virksomhederne, der traditionelt har stillet høje krav til forhandlere, mister kontrol i det samarbejde.

Men sådan er det som sagt ikke hos Ecco.

- De fleste forbrugere tænker platform first, når de foretager online-søgninger, og dér er der bare nogle store spillere. F. eks. har Zalando 200 mio. besøgende om måneden, og det bliver man nødt til at forholde sig realistisk til, siger Steen Borgholm, der i maj sidste år blev topchef for Ecco.

Amazons datterselskab Zappos sælger Ecco til amerikanerne, mens Alibabas webshop TMall sælger til kineserne. I Europa findes Ecco hos Zalando.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.158