23948sdkhjf

Sommerfestivaler får dispensation fra kontantreglen

En række sommerfestivaler - Roskilde Festival, Grøn Koncert og Musik i Lejet - samt Cirkus Summarum vil de kommende år ikke være forpligtet til at tage imod kontanter.
Erhvervsminister Brian Mikkelsen har den 19. marts 2018 givet dispensation fra kontantreglen til musikfestivalerne Musik i Lejet, Roskilde Festival og Grøn Koncert samt cirkusforestillingen Cirkus Summarum.

Dermed er disse arrangementer ikke forpligtet til at modtage betaling med kontanter.

Det fortæller Erhvervsministeriet i en pressemeddelelse.

Dispensationerne er ikke tidsafgrænsede. Dispensationerne vil blive genovervejet i forbindelse med den revision af kontantreglen, der skal fremsættes for Folketinget i folketingsåret 2020-2021, jf. betalingslovens § 155.

- Der er i disse år en stor udvikling på betalingsområdet, og der opstår hele tiden mange spændende nye muligheder for forbrugerne. Vi skal derfor også løbende overveje, om lovgivningen på området følger med tiden. Denne type afgrænsede events er velegnede til at få nogle flere erfaringer med, hvordan kontantløse miljøer fungerer i praksis. De erfaringer vil vi trække på, når kontantreglen skal revideres inden for de kommende år, siger erhvervsminister Brian Mikkelsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078