23948sdkhjf

To elektronikforretninger åbner i Rødovre

Milo Lyd & Billede går imod strømmen og flytter efter 40 år på adressen Valhøjs Alle 67 til nye lokaler og åbner to nye butikker i Rødovre Centrum den 23. marts, 2018.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

På dagen bliver dørene slået op for henholdsvis en rendyrket Bang & Olufsen-butik med Bang & Olufsen- og Beoplay-produkter tilsluttet og klar til at blive set på og lyttet til.

Ved siden af åbner Milo Lyd & Billede en Panasonic Center-butik med Panasonic TV og musikanlæg.

Dertil kommer en særlig Sonos-afdeling hvor man kan lytte til og se de mulighederne for at få lyd rundt i sit hjem og styre sit hjem med for eksempel stemmestyring i Sonos One smart streaming-højttaler.

Derudover vil butikken føre mærker som Technincs Luksus Hifi, Pro-ject Audio-pladespillere, Podspeakers og Vogels TV-vægbeslag.

- Hele Ideen med og mantraet hos Milo Lyd & Billede er at tilbyde nøje udvalgte kendte luksusbrands af høj kvalitet med god og professionel rådgivning før og efter salget, så vores kunder køber det, de reelt har brug for - solid service og personlig betjening fra et personale med erfaring og som brænder for de mærker og produkter, vi sælger, skriver butikken.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094