23948sdkhjf

Stor rokade i toppen hos Iddesign

Direktør og bestyrelsesformand stopper i selskabet bag Ilva og Idemøbler.

Efter syv år som direktør har Michael Christiansen besluttet at forlade Iddesign, som blandt andet står bag Ilva og Idemøbler.

- Det har selvfølgelig været en svær beslutning, men jeg føler, at tidspunktet er det rigtige. Vi oplever god fremgang i både omsætning og indtjening, og vi har netop været igennem en god strategiproces, der har lagt et godt fundament for fortsat fremgang, siger Michael Christiansen.

Michael Christensen fortsætter i jobbet frem til den 31. maj, hvor han afløses af Rami Jensen, der kommer fra en stilling som Executive Vice President, Business Development, i Jysk.

- Michael har ydet en stor indsats for Iddesign, og jeg har fuld forståelse for, at han nu ønsker at prøve noget andet, siger indehaver Lars Larsen, der samtidig benytter anledningen til at annoncere, at han selv stopper som bestyrelsesformand i selskabet.

Ny bestyrelsesformand bliver i Iddesign bliver Jan Bøgh, der er administrerende direktør i Jysk Nordic. Han overtager posten den 31. maj.

- Jan overtog i sin tid min plads som direktør i Jysk Nordic, og han har været en stor del af den succes, som Jysk har haft i de sidste mange år. Derfor glæder jeg mig over, at Jan har sagt ja til posten som bestyrelsesformand i Iddesign og dermed kan bidrage yderligere med sin store viden, siger Lars Larsen.

Iddesign kom ud af 2016/17 med et underskud på 70 mio. kroner før skat, hvilket var en forbedring på over 140 mio. kroner i forhold til året før. Michael Christensen udtalte i november, at han forventer endnu en markant resultatforbedring i 2017/18.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094