23948sdkhjf

Coop indgår stor energi-aftale

Coop har indgået en samarbejdsaftale til 60 millioner kr. over to år med LTECH A/S.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Det sker som et led i Coops energiprogram, der har til mål at reducere det samlede energiforbrug med 20 procent i 2020 (i forhold til 2016).

Coop bruger CTS - Central tilstandskontrol og styring - til at fjernstyre og overvåge ventilations- og varmeanlæg. I dag har man mange forskellige CTS platforme som ikke snakker sammen. Når projektet er færdigt, vil alt være samlet på én platform.

Formålet er, at alle eksisterende tekniske anlæg bliver optimeret og opbygget så ensartet som muligt, for derved at opnå den mest optimale energistyring og driftmæssige bestykning af de tekniske anlæg.

- Med den nye CTS aftale, får vi i teknisk afdeling nu mulighed for at ensrette og opbygge et samlet teknisk styresystem på tværs af butikskoncepter. Dette giver os en unik mulighed for at yde en hurtig og målrettet teknisk service til vores butikker fra centralt hold, inden butikkerne selv opdager at deres anlæg er fejlramte". Dette kommer også til at bidrage med en besparelse på drift og vedligeholdelses budgettet, da vi vil kunne sende den rigtige mand første gang, siger Coops tekniske chef, Michael Gram Møller.

- Gennem hele fasen har Coops måde at fortolke deres vision til den kommende drømmeløsning, været en fantastisk rejse for os i LTECH A/S.Nu er vi sammen om projektet de næste år, og LTECH A/S er utrolig stolte over at skulle levere landets største og absolut mest innovative løsning på én og samme platform. Vi glæder os til rejsen. Levering af Tridium N4 og dens Analytics der implementeres, som 24/7 kommer til at overvåge nogle specifikke ting, så Coop meget enkelt kan målrette deres indsats på den kommende platform, som kommer til at rumme alle Coop's butikker i Danmark. Integrationen til SAP og Dalux FM, bliver alle nogle af de delelementer, der kontinuerligt skal sikre succesen langt ud i fremtiden, siger LTECH A/S' salgschef, Kenn Thorleif Nielsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218