23948sdkhjf

McDonald’s planlægger historisk ekspansion i Norden

Ambitionen er at åbne 100 restauranter i løbet af de næste fem år.
Et år efter at Guy Hands blev development licencee for McDonald’s i Norge, Sverige, Danmark og Finland, er selskabet nu klar til at føre planerne om ekspansion ud i livet.

100 nye restauranter åbnes i Norden i løbet af de næste fem år, og 200 i løbet af de næste ti år, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Siden overtagelsen har Hands og hans team brugt tiden på at lære det nordiske marked, selskaberne og franchisetagerne i de fire lande at kende.

For nylig blev svenske Christer Åberg ansat som administrerende direktør i Norden, og med Åberg på plads er McDonald’s nu klar til accelerere planerne om ekspansion i de Nordiske lande.

– Der har været en sund markedsvækst på tværs af alle landene og vi ser et stort potentiale for vækst i alle de fire markeder i Norden. Vi er klar til at investere det, som er nødvendigt, for at kunne udnytte det potentiale. I dag betjener vi 150 millioner gæster hvert år i Norden og målet er at vi skal nå 200 millioner gæster om året, siger Group CEO for McDonald’s Norden, Christer Åberg.

5 000 nye medarbeidere
Totalt er målet, at McDonald’s i Norden skal vokse med 100 restauranter i løbet af de næste fem år, og hele 200 i løbet af de næste ti år.

Dette betyder op til 5 000 nye job i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

McDonald's er en af Danmarks største arbejdsgivere for unge. Når selskabet vokser i Danmark, kan flere hundrede unge få muligheden for at starte deres arbejdsliv hos McDonald's.

20 nye restauranter i Danmark og omfattende opgradering af eksisterende restauranter
McDonalds’s Danmark planlægger at åbne 20 nye restauranter over de næste fem år og dermed skabe op til 1000 nye arbejdspladser.

Samtidigt vil virksomheden fortsætte med – i samarbejde med franchisetagerne – at investere i opgraderingerne af de nuværende restauranter. Det vil sige at forbedre gæsternes oplevelse ved at tilbyde bestilling ved trykskærme og dermed give os mulighed for at tilberede maden direkte til den enkelte gæst.

Desuden vil gæsterne i fremtiden også få mulighed for at få maden bragt til deres bord. Forbedringerne er blevet taget vel imod af gæsterne, og har gjort det muligt at planlægge en ekspansion.

– McDonald’s i Danmark går en lys fremtid i møde, og jeg er meget glad for, at Guy Hands deler vores vækstambitioner. Vi har allerede opgraderet 59 af vores 88 restauranter og fortsætter den indsats for at give vores nuværende 170.000 daglige gæster den bedst mulige service. Vi får positiv feedback fra vores gæster, og det er en stor fornøjelse at stå i spidsen for åbningen af 20 helt nye restauranter. Vi oplever en generel vækst i Danmark, og vi er stolte af at kunne levere vores bidrag ved at skabe 1.000 nye jobs både i de store byer og i provinsen. Vi er naturligvis også glade for, at endnu flere gæster dermed får bedre mulighed for at få serveret deres mad i vores opgraderede restauranter, siger Joachim Knudsen, administrerende direktør, McDonalds Danmark.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078