23948sdkhjf

Multiform leverer endnu et millionoverskud trods investeringsår

Køkkenfirmaet satser på tocifrede vækstrater i 2018 - blandt andet via flere erhvervskunder

Det vestjyske køkkenfirma Multiform har fortsat godt gang i salget af håndlavede luksuskøkkener og kan levere et millionoverskud for 2017 på niveau med året før.

Årets resultat før skat var i 2017 på 7,7 millioner kroner, mens det året før var på 8 millioner kroner.

Det skal ses i lyset af, at 2017 har været et år med store investeringer for firmaet, der har forsøgt at udbygge den position, brandet har på markedet for eksklusive køkkener.

Udbygning af snedkeriet

I 2017 har Multiform således investeret et tocifret millionbeløb i en udbygning og modernisering af virksomhedens snedkeri. Dertil har man åbnet syv nye Multiformbutikker i ind- og udland og ansat flere medarbejdere.

Derfor betragtes resultatet som "klart tilfredsstillende", siger Lars Bay-Smidt, CEO i Ballingslöv International Denmark, der ejer Multiform, i en pressemeddelelse.

De nye Multiform butikker er åbnet i Aarhus, Odense, København, Stockholm, Malmø samt Kristiansand og Sandnes i Stavanger. Dermed når Multiform op på 30 butikker og showrooms i ind- og udland – bedst repræsenteret i de nordiske lande.

Derudover har Multiform nu åbnet sin første flagship store på Grønningen i København. Og som Wood Supply før har skrevet, vil flere komme i de kommende år.

- Håndlavede køkkener som vores oplever gode tider. Ikke bare fordi tiderne generelt er blevet bedre, men fordi flere vælger at bruge penge på et lækkert køkken med eksempelvis håndtappede træskuffer. Mange vil ikke bare have mere af det hele, men derimod mere af det rigtige, som vi bliver glade af at bruge i hverdagen, fordi der er tænkt over enhver detalje, siger Michael Oversø, administrerende direktør i Multiform.

Satser på flere erhvervskunder

Ifølge ham er forventningerne til 2018 positive, da der nu er kapacitet på snedkeriet til at løfte salget. Målet er tocifrede vækstrater i de kommende år, hvilket blandt andet skal opnås gennem øget salg til private kunder, men også til erhvervskunder i hele Norden.

- Vi satser på flere erhvervskunder i fremtiden. Vi kan håndtere større leverancer til eksklusivt byggeri, og nu har vi kapaciteten til at tage endnu flere større ordrer ind. Det skal udnyttes, siger Michael Oversø.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14