23948sdkhjf

Kvik sætter ny rekord

For tredje år i træk leverer det danske køkkenfirma Kvik et rekordregnskab.
Flere års hårdt arbejde med produktudvikling og markedsføring lønner sig for køkkenproducenten Kvik, der i dag offentliggør endnu et rekordregnskab.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Der er stor efterspørgsel efter dansk design til fornuftige priser. Omsætningen voksede i 2017 med 8,0 procent til DKK 1,3 mia. Resultatet efter skat er i samme periode vokset med 11,6 procent til DKK 102 mio.

- Vi er tilfredse med en vækst på 8,0%, da markedet fortsat kun er i moderat vækst. Vor fremgang skyldes, at vi tilbyder vore kunder dansk design til overraskende lave priser samt en fantastisk store indsats af dygtige og engagerede kolleger i såvel vore butikker som i hovedsædet i Vildbjerg, siger CEO Jens-Peter Poulsen.

2017 har været et meget travlt år. Kvik har i årets løb investeret offensivt i fremtiden. Fabrikken er udvidet og der er etableret egen produktion af garderobe. Derudover er der på tredje år i træk investeret massivt i ny IT samt nye teknologier til produktionen. Endelig har Kvik A/S overtaget ansvaret for Kvik forretningen i Asien.

Kvik er i dag repræsenteret i 10 lande med mere end 140 Kvik-butikker i verden.

- Vi fortsætter med at udvikle vort butiksnetværk – og åbnede i 2017 10 butikker – i 2018 åbnes 14 yderligere. Og som noget nyt sætter vi nu turbo på udviklingen af butiksnetværket i Spanien – hvor vi allerede har to succesfulde butikker i Barcelona, siger Jens-Peter Poulsen.

Da Kvik er bygget op som et franchisekoncept, gavner Kviks succes også de over 100 franchisetagere. I 2017 tjente de i gennemsnit knap en million før skat, fortæller virksomheden
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143