23948sdkhjf

Nyt håb for købmand efter afsløring af svindel for større beløb

Troede det gik dårligt for forretningen, men i virkeligheden blev pengene svindlet bort.
I den lille by Sandved på Sydsjælland tog indehaverne af byens eneste dagligvarebutik, Let-Køb, tidligere på året den svære beslutning om at lukke butikken på grund af svigtende omsætning.

Butikken skulle have haft sidste åbningsdag d. 30. april, men nu er det kommet frem, at butikkens resultater måske alligevel ikke har været så dårlige.

Det skriver Sjællandske Næstved.

Det er nemlig blevet afsløret, at årsagen til den dårlige økonomi sandsynligvis har været to tidligere medarbejderes svindel med Oddset-kuponer.

De to medarbejdere, der begge er over 18 år gamle, har efter alt at dømme spillet Oddset på butikkens regning igennem to år.

-Det er et større beløb, og det har været et kæmpe chok for os. Det er vores penge de har spillet for, siger Marie-Louise Brinck.

Butikken er nu blevet reddet i 11. time, og de to indehavere planlægger at fortsætte driften i hvert fald året ud for at få et realistisk billede af den økonomiske situation.

Marie-Louise Brinck er nu meget opsat på at komme til bunds i sagen og har blandt andet betalt en specialist fra Dagrofa Regnskabsservice for at gennemgå butikken regnskaber fra perioden.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079