23948sdkhjf

Nu leverer nemlig.com også børnenes legetøj

Børnefamilier bruger op mod to arbejdsdage om året på at købe gaver.
Hidtil har nemlig.com primært leveret familiernes dagligvarer, men nu vil online supermarkedet også levere børnenes legetøj.

Børnefamilier skal ofte en tur forbi legetøjsbutikken for at finde gaver til diverse børnefødselsdage. Med to børn kan det nemt snige sig op på 30-50 gaver årligt, som skal købes og tages med til kammeraternes fødselsdage, og samlet kan en familie hurtigt bruge op mod 2 hele arbejdsdage om året til indkøb af gaver.

- Vi kan se, at der er en kraftig bevægelse mod convenience, og især børnefamilierne går op i at spare tid i hverdagen. Derfor synes vi, at det er oplagt at have legetøj i sortimentet, så familierne nu sammen med deres dagligvarer kan købe gaverne til børnefødselsdagene på én og samme gang og dermed spare de ofte tidskrævende og frekvente ture til legetøjsbutikkerne, siger CEO Stefan Plenge, nemlig.com.

Stort udvalg af populært legetøj
Nemlig.com går nu for alvor ind på markedet for legetøj med en stor sortimentsudvidelse bestående af 300 varenumre.

Sortimentet vil være højaktuelt og konstant skiftende, således at man altid kan finde en god gave til børnefødselsdagen.

- Vores sortiment rummer alt fra babylegetøj og byggeklodser til de mindre børn til krea- og puslespil til de lidt større. Der er noget for enhver aldersgruppe, og vi har gjort det nemt for kunderne, så de kan søge indenfor en bestemt aldersgruppe samt prisleje, når de søger på legetøjet. Så nu er det altså muligt også at få legetøj leveret hele året rundt, den time på dagen, der passer kunden, udtaler CEO Stefan Plenge, nemlig.com.

Sortimentet vil indeholde legetøj til både store og små blandt andet fra kvalitetsmærkerne Brio, Disney, DanToy, Paw Patrol, DR-legetøj, PlusPlus, SES creative, Le Toy Van, National Geographic sammen med et miks af no-name legetøj og kendte figurer, der er ”oppe i tiden”, og som børnene elsker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078