23948sdkhjf

Body Shop stod bag stor demonstration mod dyreforsøg

Flere hundrede to- og firbenede aktivister demonstrerede søndag mod dyreforsøg i skønhedsindustrien.
Solen skinnede fra en skyfri himmel, mens flere hundrede aktivister på The Body Shops opfordring gik rundt om Sortedamssøerne søndag eftermiddag.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

650 mennesker, 291 hunde og en enkelt slange viste med deres deltagelse, at de var imod dyreforsøg inden for skønhedsindustrien, men trods det alvorlige budskab, så var der en god stemning.

I Odense og Randers deltog knap 300 mennesker og 110 hunde og her var stemningen lige så høj blandt deltagerne.

- Vi er så glade for den store deltagelse og opbakning, siger Marianne Gulløv PR-manager fra The Body Shop.

- Vi håber, at det store engagement i dag vil vise politikerne, at danskerne bakker op om et globalt forbud i mod dyreforsøg inden for skønhedsindustrien. Formålet med gåturen er at få indsamlet underskrifter, som skal overrækkes til FN i New York den 4. 10. i år. EU-parlamentet stemte den 3. maj med et markant flertal for at støtte op om et forbud. Nu vil det være dejligt, hvis Danmark som land også stod bag det. Australien, Canada og flere andre lande har allerede vist deres støtte til et globalt forbud, tilføjer hun.

Målet er at indsamle 8 millioner underskrifter, som skal overrækkes til FN i New York den 4. oktober og med FN’s hjælp få et forbud imod dyreforsøg i kosmetikindustrien globalt en gang for alle.

Kampagnen startede 1. juni 2017, og de er nu oppe på 5,7 millioner underskrifter globalt. Indtil videre er der indsamlet 63.000 danske underskrifter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141