23948sdkhjf

Trælastsælgere fra Bygma på studietur til Sverige

Et hold unge trælastsælgere fra Bygma har været på studietur til de svenske skove for at besøge savværker og træproducerende virksomheder

1400 kilometer på fire dage blev det til for i alt 10 unge trælastsælgere fra Bygma, der for nyligt var på studietur i de svenske skove.

Sammen med deres mentorer besøgte de savværker og træproducerende virksomheder som en del af deres videreuddannelse. Blandt andet lærte de unge om trælast, plader, krydsfiner og hårdt træ, og de besøgte leverandører inden for hver kategori.

Geografisk strakte turen sig fra Varberg til Vansbro i Dalarna.

- Det var imponerende at se arbejdsgangen og størrelsen på de forskellige savværker. Det overraskede mig, hvordan træet blev målt og dimensioneret med laser og herefter sorteret, fortæller Daniel Christens Dyg fra Bygma Bellinge.

Senior adviser Erik Reimers fra Hjalmar Wennerth ser trælastturen som en investering i de unge mennesker. Turen giver nemlig forståelse for træets vej fra skoven til færdigt produkt.

- Vi fører dem ind i den træverden, som er en stor del af deres hverdag, og vi giver dem ny viden som de kan bruge i deres daglige arbejde, siger Erik Reimers.

Det var Bygmas datterselskab og leverandør A/S Hjalmar Wennerth, der for 18. gang i træk stod for den årlige studietur.

Trælastturen gennemføres for udvalgte salgstrainees- og elever, der har afsluttet deres uddannelse i Bygma det foregående efterår.

td

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094