23948sdkhjf

Rom-succes udløser nyt firmanavn

Overvældende succes får spiritus-producent til at tage navn efter sit eget produkt

United Spirits Brands skifter nu navn til A.H. Riise Spirits. Navneskiftet skyldes først og fremmest en overvældende succes med en række produkter, som er lanceret under A.H. Riise-navnet.

De primære brands der føres videre under A.H.Riise Spirits:

  • A.H. Riise Rum
  • Santos Dumont Rum
  • Tranquebar Gin
  • London Dock Rum
  • Kronborg Akvavit

United Spirits Brands opstod i 2016, da blandt andre A.H. Riise Rom, Tranquebar Gin, London Dock Rum og Kronborg Akvavit blev lagt sammen i samme virksomhed – med A.H. Riise som langt det største brand med en stor portefølje af hæderkronede rom-produkter.

- A.H. Riise Rom har længe været kendt og blandt de mest populære rom-brands på det danske marked. De seneste år har vi endvidere oplevet meget stor vækst på de internationale markeder med flere af vores produkter. Da A.H. Riise ofte er det produkt vores kunder og distributører alligevel identificerer os med, har vi derfor valgt at bygge selskabets videre vækst op omkring A.H. Riise navnet, fortæller administrerende direktør Michael Bielefeldt.

De sidste par år har budt på en række produktlanceringer, som markedet har taget rigtig godt i mod.

- Det er et meget stort privilegie, at såvel distributører og forbrugere, ved nogle af vores produktlanceringer, allerede har forudbestilt flere tusinde flasker, før produktet overhovedet har ramt markedet. Vi arbejder i øjeblikket også på et nyt produkt i forskellige varianter, men det er stadig på udviklingsstadiet, hvorfor vi ikke kan fortælle så meget endnu, forsætter Michael Bielefeldt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094