23948sdkhjf

Pakkegigant ramt af genialt men simpelt fupnummer

Den globale transportgigant UPS har været udsat for bedrageri i Chicago, hvor en mand fik selskabets post.
Det globale transportselskab UPS, der flytter flere millioner pakker og breve hver dag verden over, er blevet udsat for fusk af en 24-årig mand fra Chicago. Manden er nu anklaget for tyveri og brud på postloven.

Det skriver avisen Chicago Tribune, som dækker området.

Ifølge anklagerne indsendte den 24-årige Dushaun Henderson-Spruce meget simpelt en adresseændringsblanket til postvæsnet.

I den anmodede han om at få ændret UPS' globale hovedkvarters adresse fra 55 Glenlake Parkway i byen Atlanta i staten Georgia til sin egen etværelses lejlighed i Chicago. Det kunne han gøre uden at vise nogen form for identifikation.

Kort efter begyndte han at modtage store portioner af den post, der blev sendt til UPS' hovedkvarter.

Ifølge Chicago Tribune, der har læst anklageskriftet, var der tale om tusinder af pakker, breve til ledelsen, breve med forretningshemmeligheder samt over 100 firmakreditkort.

Han havde også modtaget en stribe checks, og havde indløst for 58.000 dollar - 364.000 kroner - af dem til sin egen konto.

Adresseændringen skete sidst i oktober, men først midt i januar opdagede UPS' sikkerhedsafdeling, at dele af posten til hovedkvarteret endte i en lille lejlighed i Chicago.

Efter afsløring har medarbejdere ved det amerikanske postvæsen fortalt, hvordan store mængder post pludselig begyndte at ankomme til den ellers meget almindelige lejlighed i Chicago.

Langt mere end der kunne være i postkassen. Derfor var en ekstra beholder til post blevet sat op, så de store mængder breve og pakker kunne leveres.

På adressen blev fundet mere end 3000 breve og pakker.

Den 24-årige har tidligere fortalt, at han mener, at han har været udsat for identitetstyveri.

/ritzau/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.075