23948sdkhjf

JKE Design opruster med ny butik i Nordjylland

Den lokale erhvervsafdeling rykker i samme omgang til ny adresse

JKE Køkkencentret i St. Ajstrup i Himmerland, der går under navnet Køkken- og Hvidevarebrugsen, har pr. 1. maj overtaget JKE Design på Hjørringvej i Brønderslev.

- JKE Design har i Nordjylland en markedsandel på 10 procent. Der er rigtig god gang i salget af køkkener, fortæller salgs- og marketingchef Claus Nielsen hos JKE i St. Ajstrup - og nu altså også i Brønderslev.

Antallet af medarbejdere i Brønderslev udvides fra to til seks. JKE St. Ajstrups erhvervsafdeling, der i dag har til huse på Frederikshavnsvej i Hjørring, rykker også til Brønderslev.

- Vi har et stort salg til boligforeninger, håndværkere, entreprenører - i det hele taget vokser det professionelle marked voldsomt lige nu. For tiden er der store projekter i Aalborg, Frederikshavn, Nørresundby og Hjørring, hvor der bygges meget, siger Claus Nielsen.

Det nye team i Brønderslev ser masser af vækstmuligheder i Nordjylland. Alene udsigten til 40.000 nye indbyggere inden for 10 år i Aalborg giver ekstraordinære mange muligheder for at øge salget af køkkener.

Derfor bliver der også løbende investeret millioner i den 10.000 kvadratmeter moderne fabrik i Jerslev. JKE tæller i dag ca. 100 medarbejdere.

- Mange nordjyder vil gerne handle lokalt. I hverdagen går vi ikke selv og tænker på, at JKE er startet som en snedker-virksomhed i Jerslev i 1970, hvor vi håndbyggede hvert eneste køkken. Vi er bare fortsat med at dyrke det gode håndværk og vælge de bedste materialer på samme adresse i Jerslev, fortæller Claus Nielsen, der tidligere har været salgsdirektør på JKE i Jerslev.

- Vi kan føre megen erfaring med til Brønderslev. I mere end 25 år har JKE Køkkencentret i St. Ajstrup været kendt i hele Nordjylland og haft succes med at sælge køkkener og hvidevarer til nordjyderne.

JKE-forhandleren i den lille landsby St. Ajstrup er vokset og vokset, så køkkenforretningen i dag er én af Danmarks største med 4000 kvadratmeter.

- Vores DNA fra St. Ajstrup følger med til Brønderslev, fortæller Claus Nielsen.

- Køkkenbutikken i Brønderslev får en total renovering. Allerede om få dage begynder butikken med at sælge 11 udstillingskøkkener ud, så der kan blive plads til nye køkkener. Vi ombygger i etaper.

Butikken opdateres løbende fra nu og til efter sommerferien, fortæller Claus Nielsen, der glæder sig over, at den velkendte oprindelige McDonald’s-bygning er så velegnet som køkkencenter.

Tre erhvervskonsulenter fra Hjørring rykker 1. juli ind i Brønderslev. De har haft kontor i Hjørring, men Brønderslev er godt placeret til de mange byggeprojekter, som JKE leverer køkkener til.

JKE Design rykkede til Brønderslev i 2005, da McDonald’s lukkede sin restaurant. Der rådes over 450 kvadratmeter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078