23948sdkhjf

Uno Form: Fælles front styrker dansk design internationalt

Det er vigtigt, at danske designfirmaer står sammen om at profilere dansk design, mener Uno Form, der igen i år er med ved 3 Days of Design

Designfestivalen 3 Days of Design blev søsat i 2012 for at skabe opmærksomhed om dansk design i resten af verden og slå Københavns rolle som international designmetropol fast.

En mission, køkkenfirmaet Uno Form bakker op om. Ifølge firmaet er det nemlig vigtigt, at danske designvirksomheder står sammen om at styrke dansk design internationalt.

Derfor deltager Uno Form også for femte gang, når 3 Days of Design løber af stablen i København torsdag til lørdag i denne uge.

– Det er vigtigt, at vi i branchen står sammen om at profilere dansk møbeldesign, og det er 3 Days of Design en rigtig god mulighed for at gøre. Det er med til at styrke vores samlede brand over for resten af verden, og det er først og fremmest derfor, vi bakker op år efter år, siger Peter Bisgaard, som er Nobia-koncernens chef for Uno Form-mærket.

Sammen med Uno Form udstiller en lang række andre velrenommerede danske designbrands - heriblandt Carl Hansen & Søn, House of Finn Juhl, Republic of Fritz Hansen og Paustian.

Du kan se den fulde liste over deltagere på 3 Days of Designs hjemmeside.

td

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081