23948sdkhjf

Nørreport Centret gennemgår stor forvandling

Nørreport Centret i Holstebro får en indvendig make-over, og en af de mest markante butikker bliver udvidet.
I løbet af de kommende måneder igangsættes arbejdet med at gennemføre en stor forvandling af Nørreport Centret. Der vil komme en generel opgradering af torvearealer, indgangspartier og centergademiljøet med ny indretning og flere forbedrende indeklimainitiativer.

Stor udvidelse af H&M
Der er indgået en aftale med H&M om en stor udvidelse af butiksarealet med 700 kvadratmeter, så det samlede butiksareal fremover bliver næsten 2.000 kvadratmeter. Hele butikken bliver ombygget i forbindelse med udvidelsen, og når arbejdet står færdig, vil det være med H&M’s nyeste butikskoncept
samt produktlinjen H&M Home.

Det har været muligt at skabe plads inden for Nørreport Centrets nuværende rammer til den over 700 kvadratmeter store udvidelse af H&M.

Et endnu stærkere indkøbscenter
Med opgraderingen af centrets indretning, samt udvidelsen af H&M, bliver Nørreport Centret et endnu stærkere indkøbscenter i hjertet af Holstebro med gode handlemuligheder, der imødekommer kundernes behov.

- Vores ambition er, at Nørreport Centret fortsat er det førende center i markedsområdet. Med denne opgradering får borgerne i Holstebro et topmoderne indkøbscenter, der samtidig er et hyggeligt og behageligt sted at være. Derfor lægger vi stor vægt på indretningen af nye opholdsarealer,” siger Boris
Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades.

Arbejdet med opgraderingen af centret, samt den nye H&M butik, forventes at stå færdig i løbet af foråret 2019.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109