23948sdkhjf

Svane Køkkenet valgt som leverandør til udstillingshuse

10 typehusfirmaer har valgt Svane Køkkenet til at vise de nyeste bad- og køkkendesigns i udstillingshuse på bygge- og boligudstillinger

På forsommerens fem store bygge- og boligudstillinger i Jylland og på Sjælland har 10 førende typehusfirmaer valgt at præsentere i alt 20 forskellige udstillingshuse med Svane Køkkenet i køkken, bad og garderobe.

I en tid med stor forbrugerinteresse for at bygge nye huse er de fem bygge- og boligudstillinger ifølge Svane Køkkenet oplagte for at hente inspiration til hustyper, materialer, farver, men også til køkken og bad.

Omkring 10.000 potentielle husbyggere ventes eksempelvis at besøge de otte udstillingshuse på den årlige Byg & Bo-udstilling.

Her kan folk, der overvejer nyt køkken, hente inspiration fra de 20 køkkendesigns, der alle er forskellige og viser det nyeste fra Svane Køkkenets hånd.

- Gennem de seneste år har Svane Køkkenet opbygget et stærkt brand gennem fokus på udvikling og design, og derved har vi gjort os fortjent til en position hos husfirmaerne, som ønsker at brande sig sammen med Svane-brandet, siger kædechef Torben Nielsen i en pressemeddelelse.

 td

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079