23948sdkhjf

Han skal stå i spidsen for opdatering af Aldis butiksnet

Aldis butiksnet skal opdateres, udbygges og moderniseres.
Efter mere end 40 år på det danske marked, har Aldi nu for alvor taget hul på revitaliseringen af kæden i Danmark.

Kædens butiksnet skal opdateres og udbygges, og i den forbindelse har Aldi ansat en ny vicedirektør med ansvar for ejendomsudviklingen i Aldi Danmark

41-årige Casper Marck Svendsen er et kendt navn i branchen og kommer med mere end 19 års erfaring fra virksomheder som Salling Group (tidl. Dansk Supermarked) og Pandora.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Jeg mener, at Aldi har et stort potentiale, og med den internationale opbbakning er mulighederne kæmpestore, siger Casper, der havde sin første arbejdsdag for
Aldi i fredags.

Casper Marck Svendsen har mange års erfaring fra store internationale virksomheder, og det gør ham til en oplagt kandidat til sammen med teamet af ejendomsudviklere at får sat Aldi på landkortet.

- Den kæmpestore opgave, der ligger foran os med at opdatere vores butiksnet kræver, at vi arbejder sammen på tværs af hele landet. Det bliver Caspers opgave at samle trådene, så vi kan få skabt grundlaget for en positiv udviklilng for Aldi Danmark, siger administrerende direktør for kæden i Danmark, Finn Tang, om de arbejdsopgaver der venter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078