23948sdkhjf

IDdesign klar til at erobre endnu et marked

Nyt showroom åbner sidst på sommeren

Skandinavisk design hitter i store dele af verden, og snart får englænderne nemmere ved at indrette deres hjem i den enkle, nordiske stil.

Sidst på sommeren slår IDdesign, der er ejet af Jysk-stifter Lars Larsen, nemlig dørene op til det første showroom i England.

Den første britiske IDdesign er placeret i Redbrick Mill tæt på Leeds, som er et shoppingcenter dedikeret til møbler, design og interiør.

- Vi starter med at åbne en mindre butik på ca. 300 kvm med et internationalt koncept, der giver et godt indblik i, hvad IDdesign har at byde på, siger Piet Klein, direktør for IDdesign Franchise.

Ingen nem entré
IDdesign er efterhånden ved at være noget rutinerede i at åbne showrooms rundt omkring i verden. Det i England bliver nummer 25 i rækken. Piet Klein forventer alligevel ikke at det bliver nogen let entré. 

- Det engelske marked er et udfordrende, men også et meget spændende marked med stort potentiale, og vi ser åbningen som et supergodt springbræt til resten af Storbritannien, siger Piet Klein.

IDdesign har i England indgået et partnerskab med Sofia Akbar og Mohammed Dabharia, der er franchisetager på showroomet. De har mange års erfaring i den engelske møbelbranche og medbringer et solidt markedskendskab.

- Englænderne har virkelig fået øjnene op for den skandinaviske indretningsstil, og vi ser et hul i markedet, som IDdesigns koncept og priser udfylder helt perfekt, siger Sofia Akbar.

Fart på ekspansionen
IDdesign har i dag 25 varehuse i 13 lande verden over. Med åbningen af showroom nummer 25 i England indfrier IDdesign endnu et skridt i sin strategi om at åbne stadig flere showrooms og udbrede møbelkædens nye koncept til flere dele af verden.

- Vi har skabt et helt unikt butikskoncept og sortiment med skandinavisk twist, som er blevet taget rigtig godt imod, og som vi oplever bred international interesse for, siger Piet Klein.

IDdesign forventes at åbne i Redbrick Mill i august 2018.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093