23948sdkhjf

Strædet i Køge står færdigt: Fakta og Irma flytter ind

Køge hilser sommeren velkommen med et helt færdigbygget handelsstrøg.
Den 14. juni flytter de sidste forretninger, blandt andet Irma og Fakta, nemlig ind i handelsstrøget Strædet på den centrale beliggenhed ved siden af Køge Station.

Desuden åbner Imerco Home, Køge Apotek, Computerhjælp og Smoke It i Strædet.

Dermed er det slut med byggerod i denne del af Køge, og handelsstrøget Strædet er blevet en naturlig og livlig del af Køge, fortæller Citycon i en pressemeddelelse.

-Strædets beliggenhed ved siden af et knudepunkt for transport er helt optimal for et handelsstrøg. Vi er meget tilfredse med den varierede sammensætning af butikker, cafeer og restauranter i Strædet. Det sikrer det nødvendige kundeflow og gør strædet til den nye centrale handelsnerve i byen, siger Jacob Bannor, Commercial Manager, Citycon.

Det er Citycon, som ejer Strædet, mens Køge Kyst har stået for udviklingen af Stationsbroen og Stationstorvet. Sammen har de skabt et helt nyt oplevelsesrigt byrum i Køge, som indbyder til hygge og shopping.

Seks nye butikker
Supermarkederne har fået hele 1.865 kvadratmeter med topmoderne indretning. Irma er en af de forretninger, der flytter fra anden beliggenhed i Køge og ind i handelsstrøget Strædet.

-Vi kommer fra en lidt slidt butik, og glæder os til at flytte ind i lækre og moderne lokaler. Vores nye beliggenhed er lige i frontlinjen ud til stationen med mange strøgkunder. For at tilgodese denne kundegruppe, har vi ved indgangen placeret en afdeling med lækker mad og drikke til farten, fortæller Nicklas Enevoldsen, butikschef i Irma, Køge, om de ændringer flytningen til Strædet medfører.

Foruden Irma og Fakta åbner fire andre forretninger i Strædet den 14. juni: Imerco Home har Imercos vanlige sortiment men også nye trendy varer indenfor boligtilbehør, blandt andet småmøbler, plakater og tekstiler.

Computerhjælp tilbyder private hjælp til IT. Smoke It er specialiseret i et stort udvalg af e-cigaretter og tilbehør. Køge Apotek åbner sin anden afdeling tæt ved Køge Station og alle dagligvarebutikkerne.

-Når de sidste forretninger åbner, er butiksudbuddet fuldendt, og man kan her i Strædet købe alt, hvad man har brug for i sin dagligdag, siger Jacob Bannor fra Citycon.

Åbningen af handelsstrøget Strædet den 14. juni bliver fejret med festligheder i tre dage.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078