23948sdkhjf

Boozt åbner kæmpe beauty-univers på købmagergade

Da Boozt åbnede sin første butik i Roskilde, gav det international opmærksomhed. Nu åbner kæden en flagskibsbutik på 500 kvm i København.

Nu åbner Boozt kædens anden skønhedsbutik, denne gang i København.

Den 15. juni slår netbutikken Boozt dørene op til en ny flagship-skønhedsbutik under navnet 'Beauty by Boozt.com’, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

Butikken kommer til at være på 500 kvadratmeter og ligge på hjørnet af Købermagergade og Løvestræde i København.

Den nye butik bliver en såkaldt oplevelsesbutik med brands som M.A.C, Lancôme, Clinique, Clarins, YSL, Estée Lauder, Kiehl’s og Urban Decay.

I butikken forvandles kunderne til gæster, der skal forkæles. De vil blandt andet kunne blive forkælet med ansigtsbehandlinger, få en ’blow dry’ eller få lagt makeup, fortæller virksomheden.  

- Beauty by Boozt er ikke en klassisk skønhedsbutik. Vi vil gerne give vores gæster en helt anden æstetisk og holistisk oplevelse end de er vant til, når de shopper. Indretningen af den nye butik kommer til at give associationer til art deco-periodens dekadente univers med materialer som velour, messing og glas, fortæller Christian Schreiber, retail director hos Boozt.com.

- Vi vil gerne give vores gæster en uovertruffen oplevelse og et afbræk fra en stresset hverdag, hvor de kan gå på opdagelse i vores univers, blive inspireret og blive forkælet af vores Beauty Advisors, fortsætter han.

Boozts anden fysiske skønhedsbutik ligger i Roskilde, og butikken kom i sommer på den engelske Insider Trends' liste over de 50 mest inspirerende detailbutikker i verden.

Den nye butik får adressen Købermagergade 39, og på åbningsdagen, den 15. juni, vil det være muligt at få 25 pct. på alt i butikken fra kl. 11 til kl. 20.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094