23948sdkhjf

Genbrugskampagne i Lidl blev støttet 200.000 gange

Lidls kunder har sparet Lidl for salg af over 15 tons indkøbsposer, efter detailkæden opfordrede sine kunder til at genbruge deres indkøbsposer.

Lidls kampagne for genbrug af plastikposer må siges at være en succes. 

I kampagneperioden fik kunderne fratrukket 2,5 kr. på indkøb over 150 kr., hvis de medbragte deres egen pose ved indkøb i Lidl.

Mere end 200.000 gange valgte kunderne at støtte op om initiativet ved selv at tage indkøbsposerne med sig, når de handlede i en af dagligvarekædens 114 butikker.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

Omregnet i kilo er det salget af over 15 tons poser, kunderne på den måde har sparet miljøet for.

Lidls indkøbsdirektør, Mikko Forsström, er meget tilfreds med, at initiativet blev taget så godt imod af kunderne.

- Vi synes, det er en god start, og vi er glade for, at så mange kunder valgte at engagere sig i vores kampagne. Vi sætter pris på hver eneste pose, der ikke bliver solgt i vores butikker, da det betyder en mindre belastning for miljøet – og kampagne eller ej, så opfordrer vi kunderne til at genbruge deres indkøbsposer så mange gange som muligt, siger Mikko Forsström.

Lidl har tidligere udfaset deres salg af engangsindkøbsposer af plastik, og med den seneste informationskampagne inspirerede de kunderne til at genbruge deres indkøbsposer, når de handler i dagligvarekædens butikker. 

Informationskampagnen er blevet til i samarbejde med miljøorganisationen Plastic Change og Marine Stewardship Council, som Lidl annoncerede d. 22. maj.

Dette samarbejde er et led i kædens bestræbelser på fortsat at udvikle sin CSR-plastikstrategi, der skal sikre Lidls bidrag til FN’s 17, 2030 Verdensmål for en bæredygtig fremtid.

I marts offentliggjorde Lidl deres plastikstrategi for 2025, hvor en 20 pct. reduktion af plastemballage og udskiftning af 100 pct. af plastikemballagen med mere miljørigtige og genanvendelige materialer inden 2025 er nogle af de erklærede mål.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114