23948sdkhjf

Møbelvirksomhed splitter salget op

Opruster på det danske detailmarked. Henter erfaren møbelsælger hos Muuto

Bent Hansen udvider pr. 6. august salgsteamet med en erfaren møbelsælger, der får ansvaret for at styrke virksomhedens position på det danske detailmarked.

Bent Hansen øger nu salgsindsatsen. Den aalborgensiske møbelvirksomhed har haft en gennemsnitlig omsætningsstigning på 54 pct. over de seneste fem år, specielt på kontraktmarkedet. Så nu er tiden inde til at opdele ansvaret for detail- og kontraktsalg.

Omstruktureringen på salgsfronten betyder, at virksomhedens nuværende sales manager Kenneth Rud Petersen fremover får ansvaret for kontraktsalg, mens Lars Bruun pr. 6. august tiltræder som area sales manager med ansvaret for det danske detailsalg. 

Vil gøre en forskel i en mindre organisation
Lars Bruun kommer fra en stilling som regional sales manager hos Muuto, hvor han igennem ni år har været med til at opbygge og etablere designvirksomheden på det danske og norske marked. Derudover har han otte års erfaring som sales manager hos Normann Copenhagen. 

- Jeg er klar til at prøve kræfter med en lidt mindre organisation, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel og bygge noget op igen, siger Lars Bruun.

Henrik Hvid Hansen, 3.-generations ejer og kreativ direktør i Bent Hansen, forventer, at udvidelsen af salgsteamet vil sikre virksomheden en fortsat fremgang i omsætningen fremover. 

- Vi har de seneste år oplevet en øget efterspørgsel på vores møbler, så nu gælder det om at fokusere indsatserne på henholdsvis detail- og kontraktmarkedet, siger Henrik Hvid Hansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125