23948sdkhjf

Tre medarbejdere køber sig ind i Flammen

De har været med gennem alle årene
Tre trofaste medarbejdere bliver nu en del af ejerkredsen i Restaurant Flammen, der driver 14 restauranter i Danmark og én i Hamburg.

Flammen er stiftet og hovedsageligt ejet af familien Sunddal, som har udvidet ejerkredsen med Allan Sunddal, Buster Larsen og Christian Lund. Sidstnævnte er fætter til Martin og Kristina Sunddal, de to voksne børn i ejerfamilien.

Det skriver JydskeVestkysten, som også fortælller, at de tre nye medejere alle har været med siden den første Flammen-restaurant blev åbnet i Kolding i 2009, blandt andet som tjenere.

- Tilføjelsen af de tre nye ejere skal først og fremmest sikre, at vi i bestyrelsen og direktionen fortsat har den tætte kontakt med vore gæsters og medarbejderes oplevelser i vores restauranter. Vi ønsker, at vi altid har en snabel helt ude i driften, når vi træffer beslutninger. Dernæst er det meget stort for os, at nogle af vores allerførste medarbejdere udviser så stor tillid til konceptet og virksomheden, fortæller administrerende direktør Elias Grøftholdt Tychsen i en pressemeddelelse.

Allan Sunddal er i dag ansat på Flammens servicekontor og har den daglige sparring med de 15 restauranters såkaldte Kitchen Managers. Buster Larsen står i spidsen for Flammen Academy, som skal sikre medarbejdernes udvikling og uddannelse. Og Christian Lund har siden 2015 været HR-chef og udgør i dag en del af virksomhedens ledelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11