23948sdkhjf

Invita-butikker får nye ejere

Køkkendirektør i Esbjerg og Vejle takker af
Invita-butikkerne i Esbjerg og Vejle har fået nye ejere, da ejerleder Per Villumsen har overdraget køkkenbutikkerne til tre medarbejdere og en økonomiansvarlig udefra.

Per Villumsen overtog Invita i Esbjerg og Vejle i 2013, men nu har den 67-årige køkkenmand valgt at overdrage butikkerne og fokusere på sin private konsulentvirksomhed.

– Det er et fint tidspunkt for mig at overdrage butikkerne på, og jeg vil tillade mig at drosle lidt ned og koncentrere mig om at drive en konsulentvirksomhed, hvor jeg vil koncentrere mig om at hjælpe mindre virksomheder med de udfordringer, man typisk har som en lille virksomhed.

De fire nye ejere er Fritz Sørensen, Hans Henrik Sørensen, Per Sørensen og Ove Nielsen. Tre af dem er tidligere ansatte fra Vejle eller Esbjerg og har derfor mange års erfaring med driften af de to butikker.

Tredoblet omsætning
De nye ejere overtager ifølge Invita butikkerne i storform. Kæden oplyser, at Per Villumsen sammen med medarbejderne har formået at tredoble omsætningen i løbet af de fem år, han har haft butikkerne.

Ejerskiftet vil ikke umiddelbart medføre store ændringer i organisationen.

– De vil stå for hvert deres ansvarsområde, men overordnet vil de fortsætte med samme fremgangsmåde i begge butikker. En stor del af succesen skyldes et professionelt og intensivt fokus på erhvervsområdet, og det kommer til at fortsætte fremover, siger Per Villumsen, der pointerer, at butikkerne har erhvervsaktiviteter i området fra Aarhus i nord til Esbjerg i vest og København i øst.

– Fritz, Hans Henrik og Per har været bærende kræfter i den vækst, som butikkerne har oplevet, og med deres mangeårige brancheerfaring og Oves talforståelse er jeg sikker på, det kommer til at fortsætte, konstaterer Per Villumsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125