23948sdkhjf

Vin-kæde åbner butik nummer 32

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Trods benhård konkurrence og små marginaler i branchen har vinkæden Vinoble vind i sejlene.

Butik nummer 32 er netop åbnet i Svendborg, og om kort tid åbner butik nummer 33 i hovedstadsområdet, fortæller kæden i en pressemeddelelse. 

Det er et skarpt blik på forhandlernes indtjening, et bredt sortiment og en god næse for nye, spændende vine og spirituosa, der gør forskellen, skriver kæden.

Det har blandt andre Lene Nielsen, der netop har åbnet sin anden Vinoble-butik i Sydfyns hovedstad Svendborg, gavn af.

I forvejen har hun butik i Ringe på Midtfyn. Hun ejer selv begge butikker og har en franchiseaftale med Vinoble, der drives af Østjysk Vinforsyning.

 – Nu har jeg være med i kæden siden 2005, og vi har et fantastisk samarbejde. Også her ved åbningen af butikken i Svendborg har jeg fået fuld opbakning og masser af hjælp. Det har været helt perfekt, Vinoble er nærmest som en familie. Og det er dejligt, at kæden vokser, da det øger mulighederne for gode indkøb og flere at sparre med, siger Lene Nielsen, hvis butik i Svendborg drives af datteren Malou Hye Nielsen og hendes mand Ole Hye Nielsen.

De turde springe ud i det, fordi tre vinbutikker i byen lukkede for nylig, fordi både datter og mand var klar, og fordi byen besøges af mange glade, købelystne turister om sommeren. Desuden ved hun fra butikken i Ringe, hvad der sælger.

Specialhandelen udfordret

Det er ingen selvfølge, at en kæde af vinforretninger vokser. Branchen er meget konkurrencepræget, og det kan være svært at tjene penge med de store supermarkedskæder som konkurrenter, har Vinoble oplevet.

– Vi må sige, at vi er udfordret i specialhandlen. Udviklingen i omsætningen har om ikke været faldende, så i hvert fald stillestående. Alligevel er vort salg til specialhandlen steget, fortæller Niels Nørgaard, partner og salgsansvarlig i Østjysk Vinforsyning.

– Det skyldes dels, at flere butikker har valgt kæden til, men også et bredt og dybt sortiment med mange nyheder hele tiden. Økologiske og biodynamiske vine er også noget, vi holder skarpt øje med, da der er en stigende efterspørgsel på dem. Spændende former for spiritus, især gin og rom, er også i vælten, så det skal vi også have på hylden til butikkerne. Det er også noget, kunderne gerne giver en god pris for, så avancen er bedre end på vin, fortæller Niels Nørgaard.

Han tilføjer at Vinoble altid sørger for at bakke butikkerne op med annoncering og gode kampagnetilbud, der giver lidt bedre fortjeneste, end det ellers ses i branchen.

Vinoble i Svendborg har placeret sig midt i byen, i en smuk bindingsværksejendom på Centrumpladsen 15 med perfekt beliggenhed til turistsæsonen.



Hold dig opdateret med RetailNews

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Fødevarestyrelsen indrømmer: Vi har fejlet

Nyt Bilka-koncept betyder 30 nye arbejdspladser i Slagelse

I Storbritannien skal maskiner nu vurdere, om folk er over aldersgrænsen

Studie: Smag i e-cigaretter danner cocktail med ukendt virkning

Nestlé har solgt for 432 milliarder i år

Gærende gløgg kaldt retur

- Det er ikke gløgg, vi har fremstillet. Den bruser, siger Claus Skov.

Nyhedsbrev

Coop tilslutter sig global kampagne for bedre arbejdsmiljø

Vrimler med rotter ved købmandsruin: Nedrivning trukket i langdrag

For over tre måneder siden brændte købmandsbutikken i landsbyen Spørring mellem Randers og Aarhus. Borgerne er godt trætte af at se på købmandsruinen

Fiskefabrik politianmeldt for listeria-fup

Operation X: Virksomheden solgte laks med listeria-bakterier men forfalskede analyse

Fire megatrends kan få forbrugerne til at bruge milliarder mere på mad

Analyse viser, at hvis producenterne satser benhårdt på fire megatrends, så vil forbrugerne lægge mange flere penge i supermarkederne de kommende år

Verdens største supermarkedskæde sparer 1,3 mia. kr. ved at skifte elpærer

Kendt restauratør tiltalt i stor bedragerisag

Sjællandsk bryghus lancerer øl-snaps

Lille bager vil også være online

Bilka når madspildsmål 12 år før tid

Varehuskæden har halveret sit madspild. Varehuschef jubler.

Nu er juleræset i gang i butikkerne

- Jeg synes, det er håbløst og faktisk også respektløst, lyder det fra kunde.

Unge mænd flasher deres biler ved købmanden

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Ny analyse viser tendenserne inden for julehandel

Så er øl-is fra Thy klar

Kalkunbryst og kylling tilbagekaldes efter bakteriefund

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Lidl og Waste Hunt vil fjerne affald fra naturen

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Landbruget glæder sig over fantastisk efterår

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Konservative: En pakke smøger skal koste 60 kroner

Mikrobryggerier kæmper for livet

Fødevarefolk er på øko-fremstød i Berlin

Kødkoncern har købt et Arla-mejeri

Tør sommer har givet den dårligste høst i 35 år

Coop tester nyt koncept i Kvickly Viby

Netto åbner ny butik i Randers

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Integrede solceller i tag, facade og glaspartier - på Building Green I Forum

Fra usund til sund arbejdspladskultur - Vær med i Vordingborg 5.12

Logistikkompagniet vinder CSR People Prize for sit store sociale ansvar

Værdien af troværdige produktdata

ButiksKompagniet er hovedsponsor for Byens Bedste i Aarhus

Arbejdsmiljø, stress og produktivitet - bliv klogere i Horsens 8. nov.

Mortensaften lørdag den 10. november

Konference 1. nov.: Bliv klogere på arbejdsmiljø, trivsel og produktivitet

Solceller i glas - facader og glaspartier

Nye FUGA-rammer i elegant sort/hvid kombination

Fire udbytterige medlemsdage hos Gs1 Denmark

Nyt kursus - AB-udbud og tilbud nye regler fra 1. januar 2019

Nyt hyldesystem sparer 50 % tid

Danske frilandssnegle

PALOMAT® sælger ud af demoer - gør en god handel!

PSO refusion - aftalen udløber i år!

Raffineret logistik i Reykjavik

Pop-up tekstilvæg med LED baggrundsbelysning.

Gratis! Gå-hjem-møde: Fra ISO 50001:2011 til ISO 50001:2018 d. 24. oktober 2018 hos FORCE Technology

NYT – Masterclass – Neurogastronomi

Stor dagligvarekæde køber fødevaregodkendte reoler

Hør om erfaringer med konvertering til biobrændsler på kedelkonference

Slut dig til et elektrisk netværk!

Scanpack 2018: Fokus på plast og bæredygtighed

PALOMAT® styrker teamet

Send til en kollega

0.239