23948sdkhjf

Antallet af detailbutikker i Greve er vokset

En ny opgørelse fra Dansk Erhverv viser, at detailhandlen blomstrer i Greve

På mandag den 20. august 2018 klokken 10.00 åbner 58-årige Michael Hansen for første gang dørene op for den nye butik Økohytten, som han henover sommeren har arbejdet ihærdigt på at få indrettet i fransk café- og landkøkkenstil blandt andet med nyt kasseapparat og kaffemaskine samt hylder til varerne og siddepladser til kunderne både indenfor og udenfor.

Han er handelsuddannet, bor i Greve på tyvende år og har været selvstændig før og kommer fra en købmandsfamilie, da hans far var salgsdirektør i Irma i adskillige år.

Tanken om at åbne en café på strandvejen i Greve med salg af prisvindende specialiteter og kvalitetsprodukter lå ham ikke fjern og har spøgt længe.

- Som Greveborger vil jeg gerne være med til at styrke café- og handelslivet langs strandvejen, særligt på strækningen ved Hundige, hvor der ikke er andet end en frisør og bedemand. Jeg tænkte: Nu skal det være! Jeg har arbejdet hårdt i IT-branchen i mange år og trænger til at lave noget helt andet. Jeg skal nok klare den, understreger Michael, og uddyber:

- Jeg har mange gange kørt forbi det hyggelige gule træhus ud mod vejen og tænkt, at lokalet og beliggenheden var unik. Stedets størrelse med terrassen udenfor, der fanger solens stråler hele dagen, gør det velegnet til at drive en kombineret café og specialbutik med salg af fødevarer og gaveartikler, som kun kan købes få steder, for eksempel en sparkling tea, der har vundet en innovationspris og sælges på Michelin-restauranter.

Greves erhvervs- og turistchef glæder sig over, at Greves detailhandel er inde i en positiv udvikling og skaber nye arbejdspladser i kommunen og nyt liv til strandvejen.

- Den positive udvikling glæder mig og gør mig stolt. Vores detailhandel er et stort og vigtigt erhverv for os. Derfor er det glædeligt, at vi kan tiltrække nye virksomheder og turister til kommunen. Det gavner beskæftigelsen, understreger Tina Charlotte Koeffoed.

Hun vurderer, at fremgangen for detailhandlen i Greve hænger sammen med en vækst i befolkningstilgangen, og at indkøbscentret Waves har udvidet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127