23948sdkhjf

Louis Nielsen og Lego Wear går sammen om børneprojekt i Tanzania

Optikerkæden Louis Nielsen har siden 2010 hjulpet 40.000 mennesker i Tanzania med at få et bedre syn.

Mange danskere har igennem årene indleveret deres brugte briller, som et hold af optikere flere gange årligt tager med til Tanzania og deler ud til lokale, der ellers ikke har mulighed for at få nye briller.

Den næste ekspedition finder sted i begyndelsen af september, og denne gang er der specielt fokus på børn og unge.

- Efter otte års ekspeditioner tænkte vi, at det kunne være spændende at koble os sammen med en anden spiller og videreudvikle på vores idé, udtaler Rune Steiness, projektleder på Giv Syn til Tanzania, Louis Nielsen.

Sidste år samarbejdede Kabooki, som er børnetøjsvirksomheden bag Lego Wear, med Børneulykkesfonden om et velgørenhedsprojekt også i Tanzania - Climb for charity.

- I forbindelse med Climb for charity bemærkede vi Lego Wear og kontaktede dem derfor med henblik på vores projekt, hvor børnene udover briller også ville kunne få udleveret tøj, udtaler Rune Steiness.

- Vi modtog forespørgslen meget positivt, og vi var meget glade for vores første projekt sammen med Børneulykkesfonden i Tanzania forrige år. Derfor var vi ret hurtige til at takke ja til denne spændende mulighed, og vi synes Louis Nielsens projekt er så simpelt og en fantastisk historie, som alle kan forholde sig til, udtaler Birgitte Holgaard Langer, CMO i Kabooki og tilføjer: 

- At få sit fulde syn er helt unikt og kan ikke sammenlignes med noget andet. Men vi kan forhåbentlig være med til at give børnene et ekstra lille smil på læben, når de kan se det fine tøj, de kommer til at få med hjem også. Tøjet er returvarer fra vores kunder og kan fx have en plet, en søm som er gået op eller lignende. Men tøjet kan med sikkerhed skabe både gavn og glæde hos de kommende modtagere. 

Den 1. september drager Louis Nielsen og Kabooki mod Tanzania, hvor fokusområdet denne gang vil være et Masaiområde i det nordlige Tanzania tæt ved den Kenyanske grænse. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078