23948sdkhjf

Humac i Roskilde åbner topmoderne Apple-butik

Fremover kan kunderne hos Humac i Roskilde få deres nye MacBook Pro i hænderne i en nyindrettet butik, når Apple-forhandleren fra 29. august bytter lokalerne i Algade ud med en placering på RO’s Torv.

I den nye butik inviterer Humac kunderne til at opleve produkterne, og hvordan de spiller sammen, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

 Nu får vi de helt rigtige omgivelser i form af indretning og lyssætning, så kunderne kan prøve den nye MacBook Pro, iMac Pro, det nye Apple Watch eller vores mange andre Apple-produkter. Kunderne skal kunne røre ved varerne, og de skal prøve dem. Det er vores vigtigste opgave at give kunderne den oplevelse, fortæller butikschef Jonas Weber Madsen.

Den nye Humac opnår et såkaldt "Apple Premium Reseller-certifikat", som betyder, at butikken lever op til Apples kvalitets- og servicekrav.

 Roskilde er vigtig for os, og med den nye butik foretager vi en investering i byen. Det handler ikke alene om de fysiske rammer, men i høj grad også om vores medarbejderes dybdegående viden. Alle butikkens otte medarbejdere er Apple-certificerede, siger Jonas Weber Madsen, som glæder sig til at kunne give kunderne en endnu bedre oplevelse, end det var muligt i Algade.

Humac flytter ind over for Baresso og får et 20 procent større butiksareal end den nuværende butik i Algade.

Med placeringen på RO’s Torv kan Humac samtidig tilbyde bedre parkeringsforhold og længere åbningstider

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094