23948sdkhjf

Bahne vinder Designbaseprisen 2018

Prisen uddeles for en af kædens butikker, der ifølge juryen er både "nytænkende og levende".

For anden gang løber Bahne med æren ved at blive kåret som vinder af Designbaseprisen.

Det fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

Prisen, som uddeles til den mest innovative og nytænkende detailbutik inden for design- og livsstilsbranchen, går i år til kædens butik i Frederiksberg Centret.

Bag prisen står branchemagasinet Designbase og International Home + Housewares Show i Chicago.

- Nytænkning og en fremsynethed, der ikke ses mange steder, er blandt årsagerne til, at netop Bahne blev valgt som vinder af Designbaseprisen 2018, lød det fra redaktør Pia Finne, da hun overrakte prisen.

Det blev fremhævet, at Bahne i Frederiksberg Centret har skabt et levende miljø med fokus på god service, arbejdsmiljø og gaveindpakning, som alt sammen komplimenterer produkterne.

Derudover anerkendes butikken også af juryen for sit arbejde med at udvikle rammerne for fremtidens butiksunivers.

Nomineret til anerkendt international pris
Det er dog ikke kun i Danmark, at Bahne kan høste anderkendelse for butikken i Frederiksberg Centret.

Med prisen følger nemlig også en norminering til GIA Awards 2018 i Chicago, hvor de bedste detailkoncepter fra hele verden deltager.

Her skal der findes en global vinder, der ikke blot vil blive internationalt anerkendt, men som også vil fungere som inspiration for detailbutikker verden over.

- Vi er enormt stolte over at vinde Designbaseprisen for vores butik i Frederiksberg Centret. At der samtidig medfølger en norminering til GIA Awards 2018, kan vi næsten ikke få armene ned over, og vi vil med stor stolthed glæde os til at deltage, fortæller Jacob Bahne i forbindelse med prisoverrækelsen. 

- Vi kunne ikke have kommet så langt uden vores fantastiske eksterne leverandører, Dennis Madsen fra Damgoodpeople og ikke mindst Bahnes team, som tilsammen har skabt en visuel totaloplevelse, vi ikke kan andet end at være stolte over, tilføjer han. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219