23948sdkhjf

Carlsberg investerer 100 millioner euro i fransk øl

Carlsberg planlægger at investere 100 millioner Euro i Kronenbourg-bryggeriet i Obernai i Frankrig, der er Carlsbergs største bryggeri i Europa. Investeringerne vil muliggøre yderligere modernisering og kapacitetsforøgelser samt forbedringer og forbedringer af kapaciteten inden for miljø, sundhed og sikkerhed.

Det skriver Carlsberg Group i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for at kunne offentliggøre denne nyhed i anledning af den franske præsidents besøg. I dag er Carlsbergs rige arv og tætte bånd til Frankrig perfekt forenet med vores ambitioner om at investere yderligere i vores succesfulde franske virksomhed, siger Carlsbergs CEO, Cees 't Hart.

Carlsberg-koncernen overtog Kronenbourg i 2008, og Kronenburg er nu det førende franske bryghus. Kronenbourg tilbyder ikoniske franske øl som Kronenbourg, 1664, 1664 Blanc og Tourtel Twist (alkoholfri), ud over Carlsbergs internationale portefølje, herunder Carlsberg og den belgiske klosterøl Grimbergen.

Investeringsplanerne følger flere år med positiv udvikling i Frankrig samt den nylige internationale succes for Kronenbourg 1664 øl. Især Kronenbourgs hvede-variant, 1664 Blanc, har oplevet betydelig succes de seneste år og voksede yderligere 55% i første halvdel af 2018 og oversteg 100 millioner liter.

- Vi er stolte af vores position som den førende franske brygger og den imponerende vækst i Kronenbourg 1664 inden for såvel som uden for Frankrig. For at fortsætte med at vokse skal vi investere, og dagens meddelelse er vidende om vores fælles værdier og lovende vækstmuligheder, siger Cees 't Hart.

Under Præsident Macrons besøg på Ny Carlsberg Glyptoteket, blev gæsterne tilbudt Carlsberg, 1664 Blanc og en limited edition Ensemble-øl, brygget med fransk gær specifikt til den franske præsident.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078