23948sdkhjf

Billedserie: Møgvejr drillede Food Festival

3.000 færre fredagsbesøgende, men lørdag-søndag gik fint
Efter at have sat besøgsrekord sidste år med 31.000 gæster måtte Food Festival i Aarhus i år konstatere, at weekendens fødevarefestival blev temmelig hårdt ramt af fredagens langvarige regnvejr.

Vejret betød, at fredagsbesøgstallet faldt fra cirka 8.000 sidste år til 5.000 denne gang - og dermed dykkede de tre festivaldages samlede besøgstal fra 31.000 til 28.000, fortæller Århus Stiftstidende.

I mange af festivalens boder stod personalet fredag i lange perioder mutters alene og ventede/håbede på, at der ville dukke nogle gæster op - og der var absolut ikke fare for, at de medbragte smagsprøver skulle slippe op.

Festivalchef Anna Lund, der undervejs gjorde sit bedste for at holde humøret oppe hos de regnramte fredagsgæster, var trods alt særdeles tilfreds:

- Jeg er stadig i det vildeste madhumør og er vildt imponeret over, at 5.000 stod i køer fredag - de havde blot regntøj og paraplyer med og formåede så alligevel at hygge sig. Og på trods af 3.000 færre har det været en forrygende festival, der for hvert år bare blive vildere og vildere. Ikke nødvendigvis i besøgstal og kvadratmeter, men i aktører og aktiviteter, siger hun til Århus Stiftstidende.

Se Food Supplys regnvåde fredagsbilleder fra den noget affolkede festivalplads ved at klikke på galleriet øverst.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11