23948sdkhjf

Nemlig.com har solgt over 100.000 måltider på en måned

På under en måned har nemlig.com solgt over 100.000 måltider via Måltidskassen, der således har været en stor succes blandt kunderne, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse. 

Kunderne belønner fleksibilitet 
Måltidskassens store succes skyldes, at mange kunder benytter sig af Byg-Selv kassen, hvor kunderne frit kan vælge og sammensætte deres helt egen og personlige Måltidkasse via en Byg-Selv kasse, hvor der kan vælges mellem alle ugens retter.

Data fra nemlig.com viser, at knap 6 ud af 10 kunder benytter sig af denne mulighed.

- Vi er rigtig glade for den flotte modtagelse af vores Måltidskasse. Kunderne har efterspurgt fleksibilitet, og det viser sig også i tallene, da over halvdelen af kunderne vælger at skabe deres egen personlige måltidskasse via Byg-selv. Denne fleksibilitet både i form af Byg-selv kassen, den hurtige levering og ikke mindst levering alle ugens syv dage er der i dag ingen af vores konkurrenter, der tilbyder, og vi har derfor fået travlt med at pakke måltidskasser til vores kunder, siger Stefan Plenge, administrerende direktør og stifter af nemlig.com. 

Mange kunder vælger også, at få Måltidskassen leveret med ekspresfart, da over hver tiende kunde i Storkøbenhavn bestiller og får leveret deres måltidskasse samme dag, hvilket nemlig.com som den eneste på markedet i dag tilbyder.

Måltider og dagligvarer 
Med kundernes egen mulighed for at vælge ugens måltider er der både plads til nye og inspirerende middagsretter, samt velkendte klassiske retter, der begge har vist sig at være særdeles populære blandt kunderne.

Kunderne der køber måltidskasserne på nemlig.com gør også stor brug af muligheden for at købe alle de øvrige dagligvarer til husholdningen, som så leveres sammen med måltidskassen.

- Vores kunder efterspørger løsninger, der gør hverdagen nemmere. Med vores nye måltidskassekoncept kan kunderne nu købe både de almindelige dagligvarer samt de lækre og inspirerende måltidskasser på ét sted, hvilket kunderne har taget rigtig godt imod, siger Stefan Plenge. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156