23948sdkhjf

Lokal optiker åbner Nyt Syn i Støvring

Efter 14 år som optiker i byen åbner Louise Hagh nu sin egen Nyt Syn i Støvring.
Den 19. september slår optiker Louise Hagh dørene op til sin egen optikerforretning, Nyt Syn Støvring.
Som optiker i byen gennem de seneste 14 år er hun kendt af mange i området.
Udsigten til på egen hånd at udstikke kursen og samtidig have et velkendt brand i ryggen, som kan håndtere alt det administrative, har fået Louise til at åbne sin egen butik.
– Det er en drøm, jeg har haft gennem mange år, der nu går i opfyldelse, og jeg glæder mig utroligt meget til at byde kunderne velkommen i den nye forretning. Som selvstændig optiker i Nyt Syn-kæden har jeg mulighed for at fokusere 100 procent på det, jeg brænder for – nemlig at udvælge de rigtige produkter til mine kunder og give ærlig og redelig vejledning, der bunder i en høj faglighed, siger Louise Hagh.
Dansk design med top-kvalitetsglas
Som indehaver af den dugfriske Nyt Syn-butik bestemmer Louise Hagh selv, hvordan butikken skal køres - den frivillige kæde har dog et nært samarbejde med optikproducenten Zeiss.
– Jeg glæder mig utroligt meget til selv at bestemme, hvilke brillestel og modeller der skal være i sortimentet, hvor især dansk design, der altid er af rigtig god kvalitet, kommer til at være stærkt repræsenteret. Samtidig har Nyt Syns samarbejde med Zeiss  været utroligt tiltalende for mig. Zeiss  er et anerkendt brand, der bare emmer af kvalitet. Derfor kan jeg tilbyde mine kunder en endnu bedre kvalitet, end jeg hidtil har haft mulighed for, forklarer Louise Hagh.
Vækst i Nyt Syn
Med ambitiøse vækstplaner er Nyt Syn altid på udkig efter nye medlemmer, der passer godt ind i konceptet.
Og den frivillige kæde, der er ejet af butiksindehaverne selv, oplever, at det er attraktivt for mange at være med i en organisation, hvor de administrative opgaver varetages af kædekontoret, så optikerne kan fokusere på at rådgive kunderne.
Kæden sikrer derudover, at nystartede optikere får den nødvendige sparring, der gør det nemt at komme godt i gang med egen butik.
– Louise er et lokalt kendt ansigt og en garant for den kompetente og personlige service, som vi gerne vil være kendt for. Samtidig er hun kendt i branchen på grund af hendes høje faglighed. Derfor er vi rigtig glade for at byde hende velkommen, og for at hun har valgt at tilslutte sig Nyt Syn, siger Søren Pedersen, administrerende direktør i Nyt Syn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173