23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn ekspanderer i millionby

Det er godt tre og et halvt år siden, at Carl Hansen & Søn for alvor rykkede ind på det britiske marked med etableringen af et showroom i Clerkenwell det østlige London.

Nu styrker den fynske designmøbelproducent sin tilstedeværelse i den engelske hovedstad med etableringen af en ny butik i det såkaldte Pimlico-kvarter.

- London er et designcentrum, der huser nogle af verdens bedste arkitekter og indretningsarkitekter. Eftersom Storbritannien er et yderst vigtigt marked for os, med kunder der efterspørger høj kvalitet og godt møbelhåndværk, mener vi, at tiden er inde til at åbne en flagshipstore i London, siger administrerende direktør Knud Erik Hansen i en pressemeddelelse.

Hvor Carls Hansen & Søns showroom i Clerkenwell henvender sig til kontraktmarkedet, vil den nye butik i Pimlico være målrettet designinteresserede privatkunder. Med to London-adresser får virksomheden således i højere grad have mulighed for at imødekomme behovene hos de to kundegrupper på det britiske marked, som i de seneste år har bevæget sig op i top tre over de vigtigste markeder.

Butikken på Pimlico Road får et areal på 220 kvadratmeter og vil rumme møbler af anerkendte designere som Poul Kjærholm, Mogens Koch, Arne Jacobsen og Børge Mogensen. Butikken indrettes i en bygning fra midten af det tyvende århundrede.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11