23948sdkhjf

Tiden går i stå på Gråbrødre Plads i Odense

På lørdag opstiller FDB 70 designerstole i Odense i anledning af, at FDB Møbler nu åbner en butik i byen.

På lørdag den 22. september vil odenseanerne blive opfordret til at stoppe op, sætte sig ned og nyde nuet for en stund, når de krydser Gråbrødre Plads i Odense.

Her vil FDB Møbler nemlig opstille 70 designerstole og byde på tidløse stunder og gratis kaffe, fortæller kæden i en pressemeddelelse.

Det sker i forbindelse med, at FDB Møbler ugen efter kan slå dørene op til den første butik i Odense med tidløst design af store danske designere som Børge Mogensen, Poul M. Volther og Jørgen Bækmark.

Når dagen er slut vil de 70 stole fra FDB Møbler blive doneret til Frivilligcenter Odense, der holder til i Borgernes Hus, og som er knudepunkt for frivillige sociale foreninger i byen.

 Et begivenhedsrigt år

Det er ikke første gang, at FDB Møbler fejrer åbningen af en ny butik på den måde.

I slutningen af august var det en begivenhed, som århusianerne også kunne deltage i, og sidste efterår blev tiden sat i stå på Dronning Louises Bro i København.

- Det har været et begivenhedsrigt år for FDB Møbler, hvor vi startede året ud med at drømme om at kunne åbne butikker i både Aarhus og Odense, inden 2018 gik på hæld – og det er lykkedes. Vi glæder os utrolig meget til at følge med i vores kunders oplevelser af de to nye butikker, fortæller Ole Kiel, der er direktør for FDB Møbler.

Den nye flagship store i Odense åbner fredag den 28. september i Kongensgade 37. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157