23948sdkhjf

Coop svarer igen med viral video

I sidste uge blev det fejlagtigt beskrevet i danske medier, at Coop ville fyre unge medarbejdere. Nu svarer koncernen igen.

Da dr.dk i sidste uge fortalte, at Coop planlagde at fyre 2000 ungarbejdere, var andre danske medier ikke sene til at gribe historien. 

Men historien var forkert, og i virkeligheden havde Coop "bare" opfordret sine butikker til ikke længere at ansætte unge under 15, der stadig går i folkeskolen, fordi de er omfattet af særlige bestemmelser fra Arbejdstilsynet. 

Alligevel nåede historien langt ud, inden den blev rettet, og det har nu fået Coop til at udsende en video, som skal understrege, at koncernen stadig meget gerne ansætter folk på 16 og 17 år. 

Det fortæller Avisen.dk

Siden Coops udmelding har både Arbejdstilsynet og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen (V) henvendt sig til Coop for at snakke om, hvordan reglerne på området kan blive mere klare. 

- Det, der forhåbentlig kommer ud af det, er nogle regler, der gør, at vi igen kan begynde at ansætte dem, der ikke er gået ud af folkeskolen endnu. Det er jo godt for alle parter, at man kommer til at arbejde i en ung alder, siger Coops informationsdirektør, Jens Juul Nielsen, til Avisen.dk.

Coops nye rekrutteringsvideo kan ses her

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125