23948sdkhjf

Bragende romkuglesucces klar med ny service

Folk kan ikke få nok af "Danmarks bedste romkugler" fra Nørre Aaby Bageri.
Succesen fortsætter for indehaveren af Nørre Aaby Bageri på Fyn, bagermester Carsten Bak Matthiesen, efter at han i marts på Foodexpo-messen i Herning vandt konkurrencen om at lave landets bedste romkugler.

Romkuglerne er siden da blevet revet væk i stor stil fra bagerbutikken, og onsdag gik Carsten Bak Matthiesen så i gang med en ny forretningsstrategi: Nu kan kunder i hele landet bestille de berømte romkugler og få dem leveret af GLS i en æggebakke-lignende emballage og med et køleelement i bunden. Det skriver fyens.dk, som også kan konstatere, at succesen ser ud til at være hjemme fra dag ét.

- Jamen, det er faktisk lidt skræmmende. Jeg har lige fyldt en indkøbsvogn med 20 æsker med romkugler, som jeg har sendt af sted med GLS. Bare i den første time, efter vi annoncerede det på facebook i formiddags, fik jeg mange bestillinger. Ét er at sidde ved skrivebordet og tænke over det, noget andet er, at telefonen eksploderer med sms'er med bestillinger, siger Carsten Bak Matthiesen til fyens.dk.

Prisen er 199 kroner for 15 romboller, inklusive forsendelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094