23948sdkhjf

JKE Design bliver norske TV-darlings

Deltagelse i ny programserie skal bane vejen for vækst og samarbejde i Norge

Øde, forfaldne fjeldhytter i Norges afkroge bliver i den populære, norske programserie “Eventyrlig Oppusing” til gennemrenoverede hytter i tidens ånd.

Det sker blandt andet med deltagelse fra danske JKE Design, der leverer sine nordjyske snedkerkøkkener til programmet, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vores køkkener er i nordisk stil, og det er altid spændende at se, hvordan køkkenerne fungerer i de meget forskellige hytter, siger Helle Fyllgraf, marketingdirektør i JKE om deltagelsen i det norske tv-program. 

Men deltagelsen i tv-programmet er ikke blot for at få lidt skærmtid. For JKE er programmet blevet en vej til øget indflydelse på det norske marked.

En tydeligere position
Det er ikke nyt for JKE at have en fremtrædende plads på det norske køkkenmarked.

Virksomheden har siden 1972 haft kunder i landet, og i analyser ses det, at nordmændene betegner JKE-køkken som et kvalitetskøkken i den høje ende af skalaen. Det er derfor heller ikke uden bagtanker, at virksomheden deltager i det populære tv-program.

- Vi har selvfølgelig en forventning om, at deltagelsen i Eventyrlig Oppussing vil styrke vores position i Norge yderligere, og forbrugerne vil opleve, at vi kan lave et køkken helt efter deres smag, siger Ellen Styrishave, markedschef JKE Norge om de norske kunder, der interesserer sig for køkkener i farver og med finer i forskellige træsorter imodsætning til de danske kunder, der stadig i 90 procent af tilfældene foretrækker hvide køkkener. 

Samarbejde med populær arkitekt
Deltagelsen i det norske tv-program skal ikke alene give JKE-køkkener øget adgang til det norske marked.

Udsendelserne sker med indretningsarkitekten Halvor Bakke i spidsen, og gennem samarbejdet om programmet har JKE fået adgang til et samarbejde med den norske arkitekt.

Sammen med Halvor Bakke præsenterer JKE derfor JKE Linoleum, der er en serie af tre linoleumskøkkener .

- Linoleum er en lille revolution i køkkenet. Det er slidstærkt og et bæredygtigt naturmateriale. Desuden er den matte, fløjlsbløde overflade helt utrolig lækker og passer fantastisk sammen med andre materialer, som f.eks. eg og aluminium, siger Halvor Bakke om den nye serie fra køkkenfirmaet, der har 60 butikker i Danmark, Norge og Sverige.   

Programmerne kan ses på TV3 Norge fra 20. september og rammer efterfølgende også den danske sendeflade, eftersom TV3 Danmark har købt senderækken.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234