23948sdkhjf

Jollyroom udvider lageret til 65.000 kvm

Nordens største og hurtigst voksende online børne- og babybutik investerer i tide til julehandlen.

Jollyroom, som er Nordens største og hurtigst voksende online børne- og babybutik, er endnu en gang vokset ud af sine lagerlokaler, fortæller virksomheden i en pressemeddelelse.

I dag kom nyheden om, at webshoppen har underskrevet kontakt på et nyt lager på 20 400 kvm, hvilket er på størrelse med fire fodboldbaner.

Lageret er strategisk placeret centralt i Gøteborgs havn og kommer til at køre i døgndrift til julehandlen 2018.

- Vores nye lager har Sveriges bedste beliggenhed rent logistisk - med fantastisk forbindelse til alle storbyer i Norden. Hensigten med bygningen er at reducere leveringstiderne og udvikle automatisk håndtering af småt og mellemstort gods, siger Jollyrooms grundlægger og hovedejer Ole Sauar.

Nordens største logistikanlæg 
Sammenlagt med de øvrige lagerbygninger og kontor i Gøteborg har Jollyroom nu Nordens største logistikanlæg inden for e-handel med en total kapacitet på 65 000 kvm.

65 000 kvm muliggør vores fortsat kraftige tilvækst inden for børne- og babybranchen. Vi kommer til både at starte og fortsætte med at have et stort varelager under hele julehandlen – noget som vi ved giver gode salgsresultater, siger Cecilia Olsson, logistikchef hos Jollyroom.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.437