23948sdkhjf

Frugtfirma udvider ejerkredsen

To erfarne erhvervsledere er hentet ind - bror forlader ledelsen
Taastrup-virksolmheden Brdr. Kjær ApS, der importerer og eksporterer frugt og grønt, har udvidet sin ejerkreds.

Familien bag virksomheden har hentet to nye medejere ind for at styrke kompetencerne på det strategiske plan inden for blandt andet international handel, finansiering, salg og marketing. Det er Torben Enøe Rasmussen, der til daglig er partner og marketingdirektør i Danmarks største producent og leverandør af natursten, Zurface, og Thomas Løvind Andersen, som gennem en lang årrække har været beskæftiget med finansiering og international handel i globale virksomheder.

- De skal primært operere på bestyrelsesniveau og være med til at sikre kontinuitet og den fortsatte vækst og udvikling af virksomheden, siger Ole Kjær, medejer og administrerende direktør i Brdr. Kjær ApS Import & Export.

48-årige Ole Kjær er sammen med sin tre år ældre storebror, Ian Kjær, tredje generation af den familieejede virksomhed, der blev grundlagt på en landejendom i Greve i 1956.

Brødrene kom til i midten af 1990’erne, og siden har virksomheden tredoblet omsætningen og beskæftiger i dag flere end 20 medarbejdere.

Samtidig har virksomheden udviklet sig fra at være et rent grossistled til en handelsvirksomhed med både import og eksport af danske og udenlandske produkter - en virksomhed, der på det danske marked primært er leverandør til cateringfirmaer, supermarkeder og frugt- og grønthandlere.

Den nye ejerkonstellation betyder, at Ian Kjær træder ud som medejer og af den daglige ledelse. Han ønsker at trappe sine erhvervsaktiviteter ned. Han fortsætter dog i virksomheden som kvalitetsansvarlig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078