23948sdkhjf

Handelsstrøget Strædet i Køge fylder 1 år

Strædet har fra begyndelsen været en vigtig spiller i Køges Handelsliv.

Siden åbningen i 2017 er Køges markante handelsstrøg Strædet blevet særdeles godt modtaget af Køgeborgerne og har mange daglige gæster, som bruger Strædet til både shopping, oplevelser og hygge.

Det fejrer Strædets forretninger på fredag den 28. september med en mini Black Friday. Her vil der være store prisnedsættelser, og butikkerne byder på underholdning og forfriskninger.

Det fortæller er indkøbscenterselskabet, Citycon, der ejer Strædet, i en pressemeddelelse. 

- Vi kan med glæde konstatere, at Strædet bliver brugt præcis, som det var planen, at det skulle bruges. Strædet er en helt integreret del af Køges handelsliv og også et område, hvor folk mødes for at hygge sig, siger Jacob Bannor, der er commercial manager hos Citycon.

De 40 butikker og restauranter fordelt over 19.000 kvadratmeter er sammensat, så de dækker et hvert indkøbsbehov i dagligdagen.

Senest er Irma, Fakta, Køge Apotek og Imerco Home flyttet ind i Strædet, men strædet huser også en Nordisk Film biograf med seks sale og flere restauranter blandt andet Halifax Burgers og Restaurant Bones.

Det kan for nogle mennesker være svært at finde rundt i Køge, og derfor har Citycon et enkelt fødselsdagsønske til kommunen:

- Vi kunne godt tænke os en bedre skiltning i Køge Centrum, så endnu flere mennesker bliver gjort opmærksomme på alle de muligheder som Køge som helhed, herunder Strædet, tilbyder, siger Jacob Bannor, Citycon.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094