23948sdkhjf

Køkkenkæde åbner endnu en butik i sjællandsk hovedby

Tvis Køkkener kan endnu engang sætte et flag i jorden og markere, at kæden har indtaget nyt land.

Tidligere på året åbnede kæden en butik i Aalborg, og nu er turen nået til Sjælland – nærmere bestemt Næstved, skriver køkkenkæden i en pressemeddelelse.

Den nye butik blive den tiende, som Tvis-kæden åbner inden for de seneste år.

Hovedparten af de nyeste butikker er placeret i Jylland og en enkelt i hovedstadsområdet, men nu er en sydsjællandsk butik også blandt de nyeste på Tvis-kortet.

- Vi står stærkt i flere vigtige regioner, men der er stadig huller. Nu fortsætter vækstrejsen også på Sjælland, hvor vi længe har haft ønsker om en stærkere markedsposition, siger Ole Lund Andersen , administrerende direktør i TCM Group A/S, som Tvis-kæden er en del af.

Erfarne hænder
Bag den kommende butik i Næstved står erfarne køkkenfolk. Indehaveren Bent Jensen har som selvstændig snedker siden 2004 monteret køkkener fra stort set alle køkkenfirmaer:. 

- Det er opfyldelsen af en mangeårig drøm om at blive selvstændig køkken-forhandler. Som montør er mit kendskab til køkkenmærkerne indgående,” siger Bent Jensen, der har allieret sig med den køkkenkonsulent Dennis Guldbæk, der også har efaring fra branchen bag sig. 

Den nye butik på Sjælland bliver dog langt fra den sidste fra Tvis-kæden.  

- Vi har længe været på udkig efter dygtige forhandlere på Sjælland, og nu får vi en butik i Sydsjælland, men vi arbejder stadig hårdt for at få opfyldt vores ambitioner for hele Sjælland, siger kædechefe Per Sander.

Per Sander kigger også efter potentielle forhandlere på Fyn og i Trekantsområdet. Sidst på efteråret forventes køkkenkæden at have 25 butikker over hele landet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078