23948sdkhjf

Matas åbner dørene for nyt grønt koncept

Matas Natur er et nyt koncept med produkter til en naturlig livsstil.

Skønhedskæden Matas slår dørene op for det nye butikskoncept Matas Natur. 

- Det grønne marked er i vækst, også inden for skønhed og velvære. Flere og flere af os vil gerne forkæle vores krop med de helt rigtige kosttilskud og prioritere, at produkterne på badeværelset er økologiske eller naturlige. Derfor gør Matas det nu lettere for os allesammen at vælge produkter med en grønnere profil, fortæller Maria Gervig, chef for konceptudvikling i Matas, i en pressemeddelelse. 

Forbrugerne vil møde det nye Matas Natur koncept i butikkerne og på nettet.

Matas åbner to Matas Natur konceptbutikker, et nyt online univers på matas.dk/natur og kunderne kan samtidig finde hundredvis af produkter fra Matas Natur konceptet i alle Matas' 276 butikker over hele landet.

- Danmark er en pioner inden for den grønne livsstil, men vi synes, at der har manglet et moderne og målrettet koncept på vores felt. Matas Natur byder på et bredt udvalg af helseprodukter, herunder vitaminer, kosttilskud og økologiske fødevarer, så du også kan pleje kroppen indefra. Og som altid tilbyder Matas rådgivning og vejledning med udgangspunkt i den enkelte kundes behov og ønsker, siger Maria Gervig. 

De to nye Matas Natur konceptbutikker ligger i København og Aarhus.

Samtidig lanceres et helt Matas Natur univers på matas.dk/natur, hvor de håndplukkede skønhedsprodukter og alt inden for helse er samlet.

I Matas butikkerne over hele landet vil kunderne finde et udvalg af de mange spændende nye skønhedsprodukter fra Matas Natur i tillæg til det allerede eksisterende udvalg af helseprodukter.

- Vi er superglade for at kunne fortælle, at vi naturligvis også har tænkt grønt i indretningen af vores Matas Natur konceptbutikker og anvendt FSC-certificeret træ, genbrugsplast, bæredygtige og genanvendelige materialer i videst muligt omfang, siger Maria Gervig.

Matas Natur initiativet er en del af Matas' nye strategi, hvor Matas over de næste fem år vil investere 600 mio. kr. i at forbedre kundeoplevelsen på en lang række områder.

Om de nye Matas Natur konceptbutikker
Matas Natur konceptbutikkerne ligger i Købmagergade 55, København, og i Bruuns Galleri, Aarhus.

Butikkerne slår dørene op torsdag den 27. september.

I København vil administrerende direktør i Matas A/S Gregers Wedell-Wedellsborg klippe snoren kl. 10, mens salgs- og driftsdirektør Søren Thomsen klipper snoren i Aarhus kl. 9.

Alle skønhedsprodukter i Matas Natur er udvalgt, fordi de enten er certificerede, ekstra rene, økologiske, naturlige, veganske eller særligt bæredygtige. Sortimentet omfatter både hudpleje, hårpleje og makeup fra kendte brands og nichemærker.

Som i de øvrige Matas butikker kan kunder i Matas Natur butikkerne aflevere al deres tomme emballage fra varer købt i enhver Matas. Matas indsamler returplast og glas og sender det til genanvendelse sammen med butikkernes egen transportplast.

Kunden kan desuden vælge at bringe sit indkøb hjem i en miljøfondspose, der kan anvendes igen og igen.

Hele overskuddet fra salget i alle butikker går til Matas Miljøfond, der uddeler midler til skyggebeplantning og -telte på børns legepladser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173