23948sdkhjf

Danske Bank tester helt ny måde at betale på

Nu bliver det muligt at bære sin betalingschip i for eksempel armbånd, nøglering eller på sin urrem, så man kan betale uden at skulle have sit kort frem.

I fremtiden behøver man ikke at have sit betalingskort med for at kunne betale, når man er på farten.

Danske Bank tester en ny betalingsløsning FastPay, der helt enkelt består af en betalingschip med indbygget antenne, som man kan placere præcis, hvor man vil.

Det fortæller banken i en pressemeddelelse. 

Og så er man klar til at betale for sine indkøb i betalingsterminaler, der kan benyttes til kontaktløse Mastercard betalinger.

- Vi kender nok alle situationer, hvor det ville være rart at slippe for at gå rundt med pung og kort. Det kan være på løbeturen, til koncert, fest eller på stranden, men også hvis man står i en butik med hænderne fyldt med varer. Situationer, hvor vi håber, at FastPay kan give værdi for kunderne i hverdagen, siger Morten Schwaner, Head of Card and Mobile Payments i Danske Bank.

Han ser FastPay som et supplement til bankens øvrige betalingsløsninger som kort og MobilePay.

- Vi tror på, at de såkaldte wearables, hvor man eksempelvis kan betale med sit ur eller et smykke med indbygget betalingschip, vil vinde frem som en af fremtidens betalingsmåder. FastPay kan skubbe til udviklingen, da man ikke længere behøver at investere i et særligt ur eller lignende for at kunne betale kontaktløst uden brug af kort, siger Morten Schwaner.

Kontaktløse betalinger er blevet en succes
Når kunden bestiller FastPay, der er en variant af et Mastercard Direct, følger en startpakke med inklusiv betalingschip, en chipholder og et armbånd, og så er man klar til at betale.

Men man kan helt selv bestemme, hvor man vil placere betalingschippen. Det kan eksempelvis være i en nøglering eller et andet armbånd.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109