23948sdkhjf

Designa: Alle vores butikker skal ejes af selvstændige

Da Designa tidligere på året blev opkøbt efter en konkurs, blev det tid til en ny strategi:

Målet er nu, at alle kædens butikker skal være ejet af selvstændige, og med en ny indehaver af butikken i Kolding fra 1. oktober tager man nu endnu et skridt mod målet. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Vi ønsker vi at overdrage vores egne butikker til dygtige, selvstændige forhandlere. Dedikerede Designa-forhandlere skal opleve en markant vækst i salg og indtjening, og løftestangen til det er en ny, offensiv strategi, siger administrerende direktør i Designa, Erik Høj som forklaring på den satsning.

Han understreger, at overdragelsen af butikken i Kolding til den hidtidige butikschef Morten Jochumsen er en vigtig del af processen, så kæden kan fortsætte vejen mod målsætningen.

Går efter de store byer
Erik Høj jagter lige nu flere køkkenfolk, der ligesom Morten Jochumsen har modet til at blive selvstændig butiksejer.

Det kan blive en realitet i nogle af landets største byer, hvor Designa gør sig tanker om at åbne flere butikker.

– Vi har især indstillet sigtekornet på de største byer i Danmark. Men vi ønsker ikke kun at vokse i de store byer. I de byer, hvor vi allerede er godt repræsenteret, vil vi sammen med vores partnere udbygge forretningen, siger Erik Høj.

I Kolding fokuserer den nye indehaver dog lige nu mest på at finde sig til rette i sin nye rolle:

– I praksis kommer overtagelsen ikke til at betyde noget for hverken vores private eller professionelle kunder. Men jeg skal selvfølgelig lige vænne mig til, at det nu er mig, der bestemmer, siger Morten Jochumsen, der har mere end 15 år i køkkenbranchen bag sig – de seneste otte hos Designa.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094